expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

crawl

Psycho fm... Music, Reviews, Previews and more...

SixStringNoise – Everybody’s gonna turn around


Για Απρίλιο του 2013 (μήνας γενεθλίων) ο Ψυχώ Radio φιλοξενεί ως PowerPlay τους εξαιρετικούς SixStringNoise!

SixStringNoise - Everybody’s gonna turn around

 
 
Οι SixStringNoise δημιουργήθηκαν το 2010 αρχικά ως "one mans band" σαν project μετά από την διάλυση των Hostal Handshake. Δουλεύοντας πάνω σε κάποιες παλιές και νέες ιδέες βγήκαν 10 κομμάτια, με επιρροές από Hard Heavy Alternative Rock σκηνή, τα οποία αποτέλεσαν το σύνολο του πρώτου promo που λέγεται "Snowing Bullets While Kissing the Ground".Αργότερα η μπάντα και μετά από πολλές αλλαγές στην σύνθεση της, ξεκίνησε αρκετά live μέχρι τώρα (Αθήνα & Αλεξανδρούπολη), με κανονικά μέλη και κυκλοφόρησε το νέο album με τίτλο "Likewise" τέλη Μαρτίου, όπου και άμεσα θα ξεκινήσει η προώθηση με πολλά live σε όλη την Ελλάδα!

Το “Likewise” είναι το 2ο album των Six String Noise και είναι ανεξάρτητη  κυκλοφορία (self financed)η οποία μέχρι στιγμής πωλείται μέσω Bandcamp σε ψηφιακή ή φυσική μορφή (Digipack compact disc)-3 & 5$ αντίστοιχα. Σύντομα η μπάντα θα έχει και ένα νέο video clip του κομματιού "Everybody's gonna turn around", το τραγούδι που φιλοξενεί ως Power Play ο Ψυχώ Radio, σκηνοθετημένο από τον Bob Katsionis (Firewind,Outloud). Τo Likewise περιέχει 10 νέα κομμάτια μαζί με ένα x-tra επαναηχογραφήμενο κομμάτι με τίτλο "Has to Be" το οποίο
είχε ηχογραφηθεί αρχικά από τους  (παλιά μπάντα του Μάρκου-vocals/guitars).

Άκουσε το "Likewise" (live streaming) ΕΔΩ


Τι λένε οι ίδιοι για το νέο τους album και για το "Everybody's gonna turn around":

«Ο νέος μας δίσκος μας πήρε πάνω από ένα χρόνο να τελειώσει και ο σημαντικότερος λόγος ήταν γιατί μετά από την ηχογράφηση του πρώτου κομματιού “You can do better”, ο Μάρκος (ή Γιώργος) έλειπε 2 μήνες με σκοπό να μείνει στην Αμερική σε συγγενείς του, αλλά λόγω του ότι ενώ βρήκε δουλειά δεν "έκατσε" το θέμα της visas. Οπότε ξανά πίσω Ελλάδα με νέα όμως όρεξη για μουσική και για νέα κομμάτια! Στον πρώτο κιόλας μήνα όταν γύρισε πίσω, άρχισαν οι ηχογραφήσεις και όλα τα κομμάτια ηχογραφήθηκαν και μιξαρίστικαν σε σπίτι (Home recording), με παραγωγό τον αδερφό του Μάρκου,τον Άρη.
Οι στίχοι μιλάνε για προσωπικές στιγμές, εμπειρίες αλλά και ανησυχίες.
Το συγκεκριμένο “Everybody's gonna turn around” αναφέρεται σε κάποιο άτομο (φίλος/παρέα ή από σχέση) το οποίο άνηκε στη ζωή σου για κάποιο διάστημα και άλλαξε πορεία/παρέες/φίλους και συμπεριφορά και χάθηκε ενώ εσύ τον/την χρειαζόσουν. Ξαφνηκά, μετά ξαναγυρνάει αλλαγμένος/νη και μετανιωμένος και ψάχνει το "χαμένο έδαφος". Εκει είναι που εσύ πολύ απλά του λες ότι θα σου γυρίσουν όλοι την πλάτη, επειδή είναι πλέον πολύ αργά…»


Οι SixStringNoise είναι οι:

Markos 6SN (Lead Vocals/Lead n' Rythm guitars)
Nikos X (Rythm guitar)
Alex B (Bass guitar/Backing vocals)
Alex D (Drums)

Links:



by:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Back To Top