expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

crawl

Psycho fm... Music, Reviews, Previews and more...

Εν Ψυχώ - Η Σελίδα


 Οι Εν ψυχώ ξεκινήσαν σαν μια σχολική μπάντα κάπου στο 2006, με το όνομα «Η κρεπάλη & οι 7 νότες». Από τότε μετά από κάποιες αλλαγές σε μέλη και σε ονομασίες κατέληξαν στο σημερινό τους σχήμα και όνομα. 

Τα περισσότερα μέλη της μπάντας έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε μπάντες και ακουστικά σχήματα σε ύφος από punk - rock μέχρι ρεμπέτικο, λόγω των πολλών και διαφορετικών ακουσμάτων τους, ακούσματα που προσπαθούν να συμπτύξουν στη
μουσική τους, έχοντας ως βάση τη ρόκ μουσική νοοτροπία και στιχουργική…




Ως ανεξάρτητη μπάντα έχουν δώσει συναυλίες σε αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως: Γυάλινο Up Stage, Κοο Κοο, Rodeo, Όνομα του Ρόδου, On stage, Camelot, Bat City κ.α., καθώς και σε άλλους χώρους, παίζοντας με συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως: Λάκης Παπαδόπουλος, Κύριος Κ, Νίπτω τας Χείρας, Αδριανός Νόνης, Grain κ.α., καθώς και μία ανοιχτή συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό της ActionAid στην ΑΣΟΕΕ, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών όπως της Θεοδοσίας Τσάτσου και άλλων αξιόλογων καλλιτεχνών. Συμμετείχαν στον τελικό του διαγωνισμού του ΜΑD, Mad4Bands 2006, παίζοντας για τους «Ξεφτισμένες Ριπές» το ομώνυμο κομμάτι, που κυκλοφόρησε στο cd με τα κομμάτια του διαγωνισμού. Ηχογράφησαν ένα Demo το 2008, από το οποίο το τραγούδι «Σύγχρονη ζωή» υπάρχει στη συλλογή «Ο επισκέπτης», της Underground Tapes, με ανεξάρτητα ελληνόφωνα ρόκ συγκροτήματα.



Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο ΕΝ ΨΥΧΩ κυκλοφορεί απ΄ την WARNER Greece

Παραγωγή:  StudioStigma CreativePlace



Links:


Εν Ψυχώ - Η Σελίδα 
(PowerPlay Φεβρουαρίου 2013)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Back To Top