expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

crawl

Psycho fm... Music, Reviews, Previews and more...

Locomondo live @Gagarin 205 & νεό album!




Δελτίο τύπου:

Το πρώτο live της χρονιάς για τους Locomondo βάφεται στα χρώματα του καρναβαλιού και μπουκάρει στις 16 Μαρτίου στο Gagarin 205 με μοναδικό σκοπό της κορύφωση ενός μεγάλου live party. Reggae, ska, latin, funk ρυθμοί, όλα σε ένα, όπως οι Locomondo μας έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια στις ζωντανές τους εμφανίσεις, όπου οι ίδιοι και το κοινό γίνονται ένα και πάντα οι μουσικές και ο χορός δημιουργούν ένα τέλειο πάρτυ.

Και νέο album:

Μετά από πέντε χρόνια διαρκούς παρουσίας στη σκηνή στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό οι Locomondo επιστρέφουν στη δισκογραφία με νέα τραγούδια αποκλειστικά δικής τους παραγωγής όπου η διανομή και η πώληση του δίσκου θα γίνεται χωρίς μεσάζοντες, απ' ευθείας στους χώρους συναυλιών της μπάντας και μέσω Ιnternet, ώστε να επιτευχθεί το μικρότερο δυνατόν κόστος.

Μετά το χρυσό διπλό cd" Locomondo Live ", την πρώτη τους κυκλοφορία στο εξωτερικό με τίτλο " Locomondo Best of " , το dvd Live@Petroupolis και τις συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η μπάντα ρίχνεται και πάλι με μεγάλη όρεξη στη δουλειά και ηχογραφεί νέο υλικό! Η μικρή αποχή από τα studio ηχογράφησης -πέντε χρόνια περίπου- είχε ως αποτέλεσμα να συσσωρευτεί ενας μεγάλος όγκος νέου υλικού, τόσος, που δεν έχει ακόμα αποφασιστεί σε ποιά μορφή θα δημοσιευτεί αυτό το υλικό! Μονό ή διπλό cd ;
Επίσης υπάρχουν σχέδια για μια παράλληλη κυκλοφορία και στο εξωτερικό, καθώς και προτάσεις για κάποιες ηχογραφήσεις εκτός Ελλάδας.

Στο Masque Party τους στο Gagarin 205 θα παρουσιάσουν το album που πρόκειται να έρθει και μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά. Μέχρι τότε μπορείς να ακούσεις το νέο τους τραγούδι «Οδύσσεια» από το Jumping Fish


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Back To Top