expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

crawl

Psycho fm... Music, Reviews, Previews and more...

Depeche Mode - Delta Machine

Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν πως το “Delta Machine” το 13ο studio album τους, θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου. Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στις ΗΠΑ και οι ίδιοι θεωρούν αυτή τους την επάνοδο, ως «ολική επαναφορά».

Το video του πρώτου single με τίτλο “Heaven” έκανε πρεμιέρα στο VEVO στις αρχές του μήνα και ήδη η επισκεψιμότητα είναι τεράστια. Παράλληλα με την κανονική έκδοση του album, οι Depeche Mode θα κυκλοφορήσουν το “Delta Machine” και σε deluxe έκδοση με τέσσερα επιπλέον τραγούδια και με άλλες εκπλήξεις.

Ο Dave Gahan δήλωσε: «…Με αυτή την έκδοση έχουμε μετατοπίσει πλήρως την ιδέα μας για το πώς δημιουργείται ένα albumΔώσαμε τον αληθινό ήχο των Depeche Mode σε αυτό το album και ανυπομονώ να το ακούσουν οι fans μας».

Ο Martin Gore τόνισε: «Γράφοντας αυτό το album ήταν απίστευτα τρομαχτικό, γιατί θέλαμε ο ήχος αυτής της συλλογής να είναι μοντέρνος. Θέλω οι άνθρωποι να νιώσουν όμορφα ακούγοντας αυτόν τον δίσκο, να νιώσουν μοναδικά. Έχει κάτι το μαγικό…»

Παράλληλα με την κυκλοφορία του “Delta Machine” περιμένουμε και την εμφάνιση των Depeche Mode στο Terra Vibe στις 10 Μαΐου, με την προπώληση να έχει ήδη ξεκινήσει. Οι τιμές των εισιτηρίων (μέχρι τώρα) έχουν ως εξής:

PL3 –  30 €, γενική είσοδος
PL2 - Front of Stage: 40 € - ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή
PL1 - VIP: 50 € -  ειδική περιοχή αμφιθεατρικά, αριστερά και δεξιά της σκηνής
VIP Package: 125 €
PL3 – ανέργων: 23 €, με επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής ταυτότητας

Delta Machine:
01 Welcome to My World
02 Angel
03 Heaven
04 Secret to the End
05 My Little Universe
06 Slow
07 Broken
08 The Child Inside
09 Soft Touch/Raw Nerve
10 Should Be Higher
11 Alone
12 Soothe My Soul
13 Goodbye

Bonus disc:
01 Long Time Lie
02 Happens All the Time
03 Always
04 All That's Mine




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Back To Top