expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

crawl

Psycho fm... Music, Reviews, Previews and more...

Ο Steve Vai στην Ελλάδα



Ο μάγος της ηλεκτρικής κιθάρας Steve Vai επισκέπτεται τη χώρα μας για δυο συναυλίες, μια στη Θεσσαλονίκη και μια στην Αθήνα στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2012, οπότε και θα εμφανιστεί στο Principal του Μύλου της Θεσσαλονίκης και στο Fuzz Club της Αθήνας αντίστοιχα.

Έκανε το ντεμπούτο του στις αρχές της δεκαετίας του '80 δίπλα στον Frank Zappa. Έχει κερδίσει 3 βραβεία Grammy (1994, 2001, 2009 ως καλύτερος instrumental μουσικός) ενώ ήταν συνολικά 11 φορές υποψήφιος για βραβείο και έχει συμμετάσχει στο soundtrack 7 ταινιών και 5 video games. Με θητεία στους G3 του Satriani, Alcatrazz, David Lee Roth Band και Whiteskane o σημαντικότερος εν ζωή κιθαρίστας, ο εφευρέτης της 7χορδής ηλεκτρική κιθάρας, έρχεται να μας χαρίσει μαγικές στιγμές και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Οι οπαδοί του Steve Vai, μέσα από το site του καλλιτέχνη www.vai.com μπορούν να ενημερωθούν για το '2012 Experience'. Πρόκειται στην ουσία για περιορισμένα τον αριθμό vip εισιτήρια που παρέχουν: Συνάντηση με τον Steve Vai πριν το show, δυνατότητα παρακολούθησης του soundcheck και παροχή των ακόλουθων αντικειμένων: πάσο της συναυλίας, αντίγραφο χειρόγραφης παρτιτούρας, υπογεγραμμένη φωτογραφία, πένες κιθάρας, αυτοκόλλητο και πρόγραμμα της περιοδείας.

Τη συναυλία ανοίγει, η αμερικανίδα Beverly McClellan.


Τιμή εισιτηρίου:
€30 (ίδια τιμή και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας)

Σημεία προπώλησης :
Αθήνα: Σε όλα τα Public και στο Ticketservices  (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
Θεσσαλονίκη: Στα Public και στο Μusicland (Μητροπόλεως 102)

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα: www.ticketservices.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Back To Top