expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

crawl

Psycho fm... Music, Reviews, Previews and more...

Athens Fringe Live 2012

Athens Fringe Live 2012
Small is beautiful
15 έως 30 Ιουνίου

Ανακοίνωση Προγράμματος Athens Fringe Live 2012, 15-30  Ιουνίου

Παρουσίαση του προγράμματος του Athens Fringe Live, των highlights, των χώρων διεξαγωγής του στο κέντρο της Αθήνας, όπως και των λοιπών δράσεών. Με σταθερούς άξονες, την τέχνη και τη δράση. Εκεί που το νέο, ερασιτεχνικό και μη, το μη επίσημο και καθιερωμένο, έρχεται με την ορμή, το θράσος και την «αφέλεια», να προτείνει τους δικούς τρόπους και κανόνες.

Η πόλη μετράει αντίστροφα

Σε απόσταση αναπνοής. Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών ολοκληρώθηκε, πάνω από 140 συμμετοχές, 800 καλλιτέχνες και ακτιβιστές δικτυώθηκαν, το δίκτυο οργανώθηκε, το σήμα εκκίνησης δόθηκε. Στη διαδρομή αυτή της πόλης, όλες οι μορφές τέχνης δίνουν το παρόν, η κανονικότητα σπάει, περάσματα ανοίγονται, άνθρωποι επικοινωνούν, με ελεύθερο βήμα έκφρασης και με κοινοτικό τρόπο δράσης και λειτουργίας, τα όρια μεταξύ τεχνών, κοινού και καλλιτεχνών, τέχνης και δράσης διασαλεύονται. Το Athens Fringe δηλώνει παρόν!

Η Αθήνα μέσα από τα μάτια των συμμετεχόντων του Athens Fringe Live 2012

Το Athens Fringe Network επιχειρεί διάφορες συμπράξεις, μία από τις οποίες με την ΕΡΤ, και το πρόγραμμα προβολής νέων καλλιτεχνών «Νέοι Δημιουργοί». Περίπου 100 μονόλεπτα videos-πορτρέτα παρουσίασης καλλιτεχνών και εκπροσώπων ΜΚΟ, που θα συμμετάσχουν στο Athens Fringe Live 2012 είναι έτοιμα να εισβάλλουν  στην οθόνη, διερευνώντας  «Τι είναι η Αθήνα μας;»:

       Ποιος είμαι, ποια είναι η τέχνη μου
       Μια στιγμή που θυμάμαι έντονα από την ζωή μου στην Αθήνα
       Το πιο τρελό μου όνειρο για την Αθήνα
       Αν έφτιαχνα μια σημαία για την Αθήνα, αυτή θα ήταν...
       Ποιο τραγούδι θα ήταν ο ύμνος της  Αθήνας

Μπορείτε να δείτε ενδεικτικά τα βίντεο των συμμετεχόντων εδώ: http://www.youtube.com/user/AthensFringeLive?feature=watch

Με την υποστηριξη του
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Back To Top