expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

crawl

Psycho fm... Music, Reviews, Previews and more...

Σημασία στα απλά


Γράφει ο Dexon

Πέμπτη, μεσημεράκι, και αποφάσισα να γράψω ένα αρθράκι για μια άποψη που μου ‘χει καθίσει στο κεφάλι εδώ κι ένα μήνα περίπου. Αφού πρώτα διάλεξα το κατάλληλο σάουντρακ για την συγγραφή μου, το πέταξα στο πικάπ και ακούμπησα πάνω την βελόνα.

Σημασία στα απλά. Δηλαδή? Δηλαδή κάθε μέρα που ζούμε, κάθε στιγμή καλή ή κακή που περνάμε είναι σημαντική και πρέπει να δίνουμε σημασία και στα απλά που και που. Δηλαδή, δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθείς να λύσεις κάποιο πρόβλημα στη δουλειά σου, στις σπουδές σου ή στην προσωπική σου ζωή και ψάχνεις τα πιο δύσκολα σενάρια, τις πιο περίπλοκες λύσεις. 

Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει κάποια πράγματα γύρω σου ή τα χεις δει και δεν τους δίνεις την κατάλληλη σημασία. Εννοώ πχ πως το φως του ήλιου το χουμε δεδομένο. Πως μας φωτίζει την μέρα για να βλέπουμε και τέτοια. Αλλά, στην ουσία, ο ήλιος είναι αυτός ο καυτός πλανήτης που χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή!
Και θα μου πείτε «τι μας λες τώρα?». Απλώς ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και να σας δώσω μια δικιά μου συμβουλή. Ίσως το ‘χατε σκεφτεί κι εσείς κάποτε.

Δώστε σημασία στα απλά λοιπόν και στις μικρές χαρές της ζωής γιατί είναι πολύτιμη η ΖΩΗ και δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω στον χρόνο!

Όταν η μέρα ξεκινά, ο ήλιος είναι εκεί ψηλά και σου χαμογελά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Back To Top